Auto Check Center – de 10 ani în România

Auto Check Center – de 10 ani în România
În acest an, Auto Check Center sărbătorește un deceniu de prezență în țara noastră.
Conceptul a fost dezvoltat de către ATR International, cea mai mare asociație a distribuitorilor de piese și servicii auto și este prezent în opt țări europene – România, Ungaria, Grecia, Cehia, Croația, Portugalia, Turcia și Germania - dar și în Brazilia. Primul atelier a fost deschis în Germania, în 2005, iar acum, rețeaua numără peste 570 de ateliere, pe două continente. În România, conceptul Auto Check Center este implementat și dezvoltat de Autonet Import,
liderul distribuitorilor de produse și servicii destinate segmentului auto*.
 
Auto Check Center este prezent în țara noastră începând cu anul 2007 și a crescut constant în fiecare an. Acum, conceptul are 175 de membri, în țara noastră, fiind prezent în fiecare dintre cele 41 de județe ale țării, precum și în capitală.
 
Auto Check Center România își va continua dezvoltarea dinamică și în viitor, însă, mai important este faptul că va menține aceleași standarde de calitate cu care și-a obișnuit clienții în cei zece ani de activitate.

 
*Potrivit ”Studiului comparativ distribuitori piese auto” realizat de Asociația Specialiștilor Auto din România-ASAR în anul  2017 , care se raportează la rezultatele financiare înregistrate în anul 2016 și potrivit  titlului ”Furnizorul nr. 1 de piese auto din România” emis de Asociația Specialiștilor Auto din România-ASAR în anul  2017, raportat la rezultatele financiare obținute în perioada 2014-2017.