Enforcement Trailer by Vitronic, radarul controlat prin telecomandă

Enforcement Trailer by Vitronic, radarul controlat prin telecomandă

Deși toți încercăm să circulăm regulamentar, există și momente când trebuie să ajungi repede din locul A în locul B. Și fix în acel moment, un radar îți strică ziua.

Dacă până acum mai reușeai să fentezi sistemul, de acum înainte s-ar putea să vrei să pleci cu 5 minute mai devreme pentru a ajunge la timp și pentru a nu mai fi nevoit să calci pedala de accelerație.
 
De ce spunem asta? Pentru că în Germania a apărut Enforcement Trailer, un radar dezvoltat de Vitronic. Acesta este comandat de la distanță își poate schimba poziția. În plus, el este capabil să urce rampe cu o înclinație de până la 28%, iar bateriile îi sunt suficiente pentru 5 zile de funcționare.
 
Radarul poate monitoriza simultan 4 benzi de circulație. În momentul în care un conducător auto depășește viteza maximă admisă pe sectorul de drum respectiv, radarul va face două fotografii: una de ansamblu și una cu numărul de înmatriculare. Imaginile sunt trimise în departamentul de poliție cu ajutorul internetului, iar mai apoi, agenții vor valida informațiile și îți vor trimite amenda.