Renault și Helly Hansen lansează o ediție limitată a modelului Captur

Renault și Helly Hansen lansează o ediție limitată a modelului Captur
Renault și producătorul norvegian de îmbrăcăminte sport Helly Hansen au colaborat pentru a realiza o ediție limitată a crossover-ului Captur.

Odată cu această serie specială Renault Captur primește și sistemul Extended Grip, o tehnologie care a debutat pe Renault Scenic X-Mod în 2013. Extended Grip este o evoluție a sistemului de control al tracțiunii concepută pentru a optimiza aderența în condiții dificile, cum ar fi zăpadă, noroi, nisip sau alte suprafețe grele.

Modelul Renault Captur Helly Hansen este disponibil cu o culoare exclusivă Flamme Red și vine dotat standard cu scut frontal și posterior, jante de aliaj bicolore pe 17 țoli și însemnul HH (Helly Hansen) pe aripi. La interior, bordul conține inserții în culoarea caroseriei, praguri inscripționate Helly Hansen și covorașe personalizate.

Echiparea standard include tableta multimedia R-Link cu touchscreen, tapițerie din piele, senzori de parcare spate, cameră video pentru marșarier și cruise control cu limitator de viteză.

Renault Captur Helly Hansen poate fi comandat cu oricare din motoarele disponibile în gama Captur. Vânzările încep în iunie pe majoritatea piețelor europene.