Toyota aplică un facelift ușor monovolumului Verso-S în Europa

Toyota aplică un facelift ușor monovolumului Verso-S în Europa
La trei ani de la debut, MPV-ul de clasă mică Toyota Verso-S primește un facelift ușor care îl aliniază cu noul limbaj stilistic al mărcii denumit “Keen Look.”

Modificările cele mai importante au avut loc la partea frontală a mașinii, care a primit o nouă grilă superioară cu contur cromat, precum și faruri cu un desen interior modificat și lumini de zi cu LED-uri oferite standard pe toate echipările.

Partea din spate a lui Verso-S a primit de asemenea lumini cu LED-uri, iar MPV-ul va fi disponibil și cu un nou model de jante pe 16 țoli, precum și cu o nouă culoare bronz metalic care va înlocui nuanța albastru deschis metalic. Interiorul lui Verso-S este fie colorat complet în negru, fie în două nuanțe, maro cu negru. Conform Toyota, toate materialele expuse atingerii de către pasageri au fost îmbunătățite calitativ.

Din echiparea standard Verso-S vor face parte de acum înainte și un sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, precum și sistemul de infotainment Toyota Touch 2 (doar pe nivelurile de echipare medii și superioare). Vânzările încep în această vară în Europa.