Nissan a depășit 2 milioane de modele Qashqai produse la uzina din Sunderland, Marea Britanie, la mai puțin de opt ani de la debutul acestui model.
Etapa maraton (fără asistență tehnică) care i-a dus pe rideri în Bolivia și ulterior i-a readus în Chile a avut ieri o secțiune în care riderii s-au luptat ”să supraviețuiască”.
Deși în prezent Seat nu are nici un SUV în gamă, constructorul spaniol a confirmat că va lansa două SUV-uri în următorii trei ani și posibil încă unul ulterior.
Dakar 2015 a ajuns ieri, 7 ianuarie, în Chile oferindu-le concurenților primul contact cu deșertul Atacama.
San Juan – Chilecito (220Km), a treia probă specială din Dakar 2015 i-a dus pe concurenții de la clasa moto, în Munții Anzi, la o altitudine de peste 3.000 de metri.
Skoda Octavia în versiune berlină este disponibilă de acum înainte și cu tracțiune integrală, tehnologie rezervată până acum doar modelelor break.
Luni, 5 ianuarie, s-a concurat în cea de a doua din cele 13 etape ale Dakar 2015, iar speciala a fost cea mai lungă din ediția a 37-a, aceasta măsurând 518km.
Porsche a lansat la Salonul Auto de la Los Angeles o ediție limitată a modelului Panamera denumită Exclusive Series, care va fi fabricată doar în 100 de exemplare.
Dakar Rally 2015 a debutat cu o etapă de 838 de km între Buenos Aires și Villa Carlos Paz.