Vă invităm la Virtual Autonet Mobility Show! Autonet Import organizează primul eveniment virtual dedicat profesioniștilor din domeniul reparațiilor auto, adaptându-se condițiilor speciale determinate de pandemia de corona virus. 

La începutul lunii aprilie, Autonet Import împreună cu furnizorii săi strategici și parteneri din șase rețele de service, au inițiat campania “Mobilitate pentru eroi”, prin intermediul căreia au pus umărul la menținerea mobilității eroilor din prima linie a luptei împotriva Covid-19.

Ieri a apărut ordonanța de urgență prin care se permite achiziția pieselor de schimb pentru autovehicule, precum și reparațiile auto:

Personalul medical și pacienții din patru unități medicale aflate în Satu Mare și Cluj-Napoca sunt beneficiarii uneia dintre cele mai importante acțiuni de sprijinire a luptei contra Covid-19 întreprinsă de Autonet Import.

Ediția 2020 se desfășoară în Arabia Saudită, iar prima probă este programată pe 5 ianuarie.

Suntem cu toții conștienți de importanța informațiilor corecte și imparțiale, mai ales în timpul unei crize.

Într-o perioada în care preocuparea principală este să ne protejăm cât mai bine împotriva amenințării noului coronavirus, vă invităm să contribuim și la protecția acelora care se află în prima linie a luptei împotriva pandemiei.

Prima săptămână a inițiativei “Mobilitate pentru eroi” a fost una plină, numeroase autospeciale de intervenție și vehicule utilizate de instituțiile care participă activ în combaterea Covid-19 trecând pragul service-urilor partenere în acest proiect, pentru lucrări de întreținere sau reparații.

Emanuel Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, a încheiat triumfător ediția 2020 a Dakar Rally.