Mani Gyenes a fost forțat să se retragă cu doar 1.000 de km înainte de linia de sosire.

Emanuel “Mani” Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, a pornit în cea de-a noua sa aventură în cel mai greu rally-raid din lume, Raliul Dakar.

Plus o sapca la fiecare 4L de Mobil1

Locul 68 la general după primii 414 km

Vreti sa vedeti o sotie care isi face singura revizia la masina?

Autonet Mobility Show este cel mai important eveniment din sectorul aftermarket auto din România.
Anul acesta vă așteptăm cu o mulțime de surprize și cu același nivel profesional ridicat și, pentru a vă introduce în atmosfera evenimentului care va avea loc în 5 mai, am pregătit un clip video cu cele mai importante puncte de interes ale show-ului din București.

Acum puteți interacționa cu noi, prin: postări, comentarii sau like-uri. 
Pagina noastră Facebook este de fapt un fel de blog mai puțin formal, o voce care îți poate forma și menține o imagine despre rețeaua noastră.
Rețelele de socializare merg pe principiul dă-o mai departe, dacă ai văzut ceva ce ți-a plăcut, te invităm să împărți informația cu prietenii tăi.
Fiind dovedit statistic că lunar, peste 5 milioane de români accesează Facebook, să nu mai amintim de cei 845 de milioane din întreaga lume, e clar că avem de-a face cu o rețea foarte activă, oamenii sunt acolo permanent, trebuie doar să le transmitem constant mesajele noastre.

Dacă toată lumea bună are în gamă un hothatch, de ce Toyota nu ar miza și ea pe această soluție.

The Grand Tour, show-ul în care Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vorbesc despre mașini a reușit să devină cel mai piratat proiect de până acum.