Modelele Dacia Duster cu volan pe dreapta pentru piața britanică nu mai sunt produse în India, activitatea fiind transferată la uzina din România.
Noul Jeep Renegade marchează două premiere importante pentru marca americană: este primul Jeep construit în afara Statelor Unite și cel mai mic model al mărcii construit vreodată.
Cea de-a treia generație a modelului Audi TT în versiune coupe a ajuns deja în showroom-urile din Germania cu un preț de pornire de 35.000 euro.
Nissan Pulsar este urmașul lui Almera și se vrea un rival pentru liderul segmentului compact, Volkswagen Golf.
Fanii Dacia așteaptă de ceva vreme un model sportiv, însă se pare că acesta nu va veni prea curând.
Tunerul german Brabus a prezentat la Salonul Auto de la Moscova modelul Business Lounge bazat pe versiunea cu ampatament lung și plafon înalt a microbuzului Mercedes-Benz Sprinter.
Datsun a prezentat modelul hatchback mi-DO la Salonul Auto de la Moscova, acesta fiind al doilea model dezvoltat special pentru piața din Rusia după sedanul on-DO.
Volkswagen a anunțat că uzina sa din Osnabrück va construi și modelul Porsche Cayenne din vara anului viitor pe fondul cererii crescute pentru SUV-ul de lux.
Primul SUV din istoria mărcii Renault, modelul Koleos, va primi o a doua generație, a declarat directorul Renault Australia, Justin Hocevar.