Zvonurile că marca Lancia va fi redusă la un singur model (Ypsilon) și o singură piață (Italia) nu sunt noi, însă capătă din ce în ce mai multă consistență.
Primul model al mărcii de lux a Citroën, DS 3, a primit faruri și stopuri restilizate, motoare și tehnologii noi pentru primul său facelift.
Audi a împrospătat modelul A7 Sportback atât estetic cât și tehnic cu ocazia primului facelift al modelului.
Toyota a primit titlul de cel mai valoros brand auto în 2014, pentru al doilea an la rând.
La Salonul Auto de la New York din aprilie, Mazda a lansat seria specială MX-5 25th Anniversary, care sărbătorește un sfert de secol de la lansarea primului model MX-5.
După premiera berlinei C-Class la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2014, era timpul ca Mercedes-Benz să dezvăluie și noul break al gamei, C-Class Estate.
La trei ani de la debut, MPV-ul de clasă mică Toyota Verso-S primește un facelift ușor care îl aliniază cu noul limbaj stilistic al mărcii denumit “Keen Look.”
Din vara acestui an, BMW M235i Coupe va fi disponibil și cu un sistem de tracțiune integrală, devenind primul model al Seriei 2 care va primi xDrive.
Presa britanică speculează că McLaren plănuiește să producă o versiune de circuit a hypercar-ului P1, care ar urma să se numească P1 Track.