Toyota a primit titlul de cel mai valoros brand auto în 2014, pentru al doilea an la rând.
La Salonul Auto de la New York din aprilie, Mazda a lansat seria specială MX-5 25th Anniversary, care sărbătorește un sfert de secol de la lansarea primului model MX-5.
După premiera berlinei C-Class la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2014, era timpul ca Mercedes-Benz să dezvăluie și noul break al gamei, C-Class Estate.
La trei ani de la debut, MPV-ul de clasă mică Toyota Verso-S primește un facelift ușor care îl aliniază cu noul limbaj stilistic al mărcii denumit “Keen Look.”
Din vara acestui an, BMW M235i Coupe va fi disponibil și cu un sistem de tracțiune integrală, devenind primul model al Seriei 2 care va primi xDrive.
Presa britanică speculează că McLaren plănuiește să producă o versiune de circuit a hypercar-ului P1, care ar urma să se numească P1 Track.
După ce Jeep a prezentat deja SUV-ul Renegade, Fiat va dezvălui în acest an modelul 500X, care nu este altceva decât versiunea italiană a lui Renegade.
Renault și producătorul norvegian de îmbrăcăminte sport Helly Hansen au colaborat pentru a realiza o ediție limitată a crossover-ului Captur.
Lamborghini va lansa în 2017 primul său SUV de la modelul LM002 încoace.