APIA ne oferă câteva detalii și clarificări utile privind prevederile Ordonanței Militare nr. 8

Emanuel “Mani” Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, a pornit în cea de-a noua sa aventură în cel mai greu rally-raid din lume, Raliul Dakar.

Datorită faptului că traversăm o perioadă plină de incertitudini, dorim să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un plan de măsuri și sugestii, cu pregătiri corespunzătoare și eficiente astfel încât disponibilitatea serviciilor și produselor noastre să fie la cel mai înalt nivel.
 

mai multe detalii

Vreti sa vedeti o sotie care isi face singura revizia la masina?

Raliul a debutat pe 5 ianuarie, în Jeddah, iar Mani, cu însemnele Legend pe motocicletă, a condus încă din prima zi în clasamentul Malle Moto – Original.

Pe 15 ianuarie se concurează în etapa a 10-a (din 12) Haradh – Shubaytah: în total 608 kilometri dintre care 534 kilometri de probă specială. Aceasta este prima parte a etapei maraton.

Pe 11 ianuarie se concurează în etapa a 7-a (din 12) Riyadh-Wadi Al-Dawasir, în total 741 de kilometri din care 546 kilometri de probă specială.

Pe 8 ianuarie s-a concurat în etapa a 4-a, Neom-Al Ula: 676 kilometri, din care 453 kilometri de probă specială.

Pe 6 ianuarie s-a concurat în etapa Al Wajh-Neom – 401 kilometri din care 367 kilometri de probă specială.Pe 6 ianuarie s-a concurat în etapa Al Wajh-Neom – 401 kilometri din care 367 kilometri de probă specială.