SEAT a tras lozul norocos când a lansat noul Ateca. SUV-ul producătorului iberic se bucură de un succes masiv de piață, dar spaniolii au observat deja o breșă în gamă.

Honda a confirmat că va prezenta cea de-a zecea generație Civic în cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care va începe la finalul lunii septembrie. 

Alfa Romeo Giulia în configurația QV a reușit să strice petrecerea Porsche

Kia a publicat primele fotografii și primele detalii oficiale cu noua generație Rio.

Pentru a menține ridicat interesul pentru Dacia Duster, oficialii de la Mioveni au decis să aplice o serie de retușuri modelului și să lanseze o versiune de echipare nouă.

Deși mai avem ceva de așteptat până la debutul Salonului Auto de la Paris, Honda a decis că este momentul perfect să ne arate primele poze cu cea de-a zecea generație a lui Civic.

Deși toți încercăm să circulăm regulamentar, există și momente când trebuie să ajungi repede din locul A în locul B. Și fix în acel moment, un radar îți strică ziua.

Hyundai ne face o surpriză plăcută. Sud-coreenii vor expune în cadrul Salonului Auto de la Paris cea de-a treia generație a lui i30, în condițiile în care actualul model se află pe piață doar de patru ani. 

Ford Focus RS este unul dintre acele hot hatch-uri pe care orice pasionat ar trebui să-l conducă măcar o dată în viață.